Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/jademard/sites/zenario.com/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/jademard/sites/zenario.com/wp-includes/plugin.php on line 601
JEG TROR PÅ, VI SKABER HINANDEN ! - Zenario.com

Vil elske du ringer!  (+45) 2627 7797

Mest for

Nysgerrige og bevidste individer, organisationer og virksomheder, som vil og tør gå forrest, og som arbejder radikalt og dedikeret for og med menneskers livskvalitet og rettigheder.

Se og bliv set af dem, hvis hjerte og bevidsthed du allerhelst vil udveksle med

Sub title placeholder | Add text in the post sub title options to add here

Vil elske du ringer!  (+45) 2627 7797

Efterladt forandret!

Når du rammer din modtager, lige i hjertet, opstår lysten til at relatere og agere. Det kræver at dit budskab når forbi dagens insisterende informationsstrøm. Hånden på hjertet, sker det nu?

Afsnitsstreg i Indholdstxt

Jeg tror på, at vi skaber hinanden!

Når vi tør træde frem, vise os autentisk for hinanden og dele det vi optages af – så vækker vi hinanden. Og når vi er vågne, kan vi skabe!

Så når du har brugt tid, kræfter og liv på at skabe og sætte i værk, så tager jeg det dybt alvorligt. At fremkalde dit budskab og visualisere det i et stærkt kommunikerende koncept og udtryk, der giver taletid. Dén opsigtsvækkende og nærende oplevelse af dit budskab, der rækker vidt ind i menneskehjertet og aktiverer nysgerrighed og lyst.

 

Det er min passion at ‘fremkalde’ dit udtryk, dit budskab, så det fænger og forandrer.

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan selv mærke tydeligt om jeg føler mig ”iltet” og forandret af dagens informationsstrøm. De budskaber der popper op på min radar er dem der rør ved noget i mig, som indeholder kimen til at ændre min bevidsthed, som taler til mere end bare min hjerne.

Derfor går jeg målrettet efter at transmittere det du har på hjertet, som en visuel bevidsthed, der skal modtages af et andet menneske.

Det er altid en oplevelse for mig, at udforske, se og tydeliggøre din specialitet. At fremkalde det du er dybt optaget af, det budskab du knokler for at formidle, og give det sit helt særlige udtryk.

 

Jeg ønsker at bruge mine evner til at hjælpe bevidste og kærlige mennesker og organisationer – helt frem forrest i køen efter opmærksomhed.

Jeg har en intuitiv evne for at ilte, ælte, vække, provokere og lokke den helt særlige bevidsthed frem, som du – din virksomhed, din organisation – er stærkest katalysator for.

Jeg har en dyb interesse i at hjælpe dig med at få øjnene op for dem, du gerne vil ses af og udveksle denne bevidsthed med. For det er først i et nærværende møde med dem, at dit budskab for alvor lever!

Jeg vælger at bruge mine evner og bevidsthed, til at hjælpe mennesker og organisationer hvis bidrag faciliterer menneskers rettighed til – og mulighed for – et frit, vitaliserende og udviklende liv.

 

Skaber du taletid?

Når du får skabt flow i udvekslingen af dét du kan og dét mennesker ønsker, så opstår magien. Visuel kraft og bevidsthed kan skabe ørenlyd, taletid og forbinde mennesker.

Det kræver at du investerer seriøst nærvær, og midler, på at lære dig selv og din modtager meget bedre at kende, ellers får du aldrig taletid.

 

Kan du svare, helhjertet og tydeligt på:

Hvad er du særlig katalysator for?

Hvad vil du være ked af, aldrig at have fået formidlet/kommunikeret?

           

Book lige her 20 minutters fri og gratis sparring. Og start din afklaring af hvordan du får skabt stærk taletid

Ultimativt tror jeg på, at

VI SKABER HINANDEN !

Når vi træder radikalt tydeligt frem og viser os autentisk for hinanden - udtrykker vores livsoplevelser og det vi optages af – så vækker vi hinanden. Det faktum, at andre mennesker findes og muliggør at vi kan fare af sted gennem livsoplevelsen hånd i hånd.

Det rører mig altså !

Zenario © 2004-2014

Hun laver..

Konceptudvikler, visuel strateg og grafisk designer, Jade Rolsted

Skabelses- og sparringssessioner på det du virkelig ønsker at realisere.

Eksklusiv konceptudvikling og design af din visuelle kraft, udtryk og kommunikationskoncepter.

Rådgivning, coaching, sparring og medskabelse i din kreative udviklingsproces.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Hør fra mig, når jeg engang imellem har særligt på hjerte!

..og hvis du har noget på hjerte

Kontakt mig meget gerne

jade@zenario.com + 45 2627 7797