Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/jademard/sites/zenario.com/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/jademard/sites/zenario.com/wp-includes/plugin.php on line 601
REFERENCER - Zenario.com

Vil elske du ringer!  (+45) 2627 7797

Mest for

Nysgerrige og bevidste individer, organisationer og virksomheder, som vil og tør gå forrest, og som arbejder radikalt og dedikeret for og med menneskers livskvalitet og rettigheder.

Se og bliv set af dem, hvis hjerte og bevidsthed du allerhelst vil udveksle med

Sub title placeholder | Add text in the post sub title options to add here

Vil elske du ringer!  (+45) 2627 7797

Referencer

Hvad kunderne siger..

 

Afsnitsstreg i Indholdstxt

Betina Axil

om udvikling af visuel identitet, website identitet samt visuelt udtryk i kommunikationsmaterialer.

“Jade forstår altid at fange lige præcis det udtryk jeg går om drømmer om. Website, logo, brochurer – alt spiller når Jade har været ind over.

Hun er utrolig kreativ, vanvittig dygtig til sit fag og altid til at regne med.

Jade har lavet 2 websites/koncepter til mig gennem de sidste 5 år og jeg kommer afgjort til at hyre hende igen. Jade har mine varmeste anbefalinger.”

Betina Axil

 

Betina Axil, skaber og ejer af Axil Zoneterapi

 

Afsnitsstreg i Indholdstxt

Kurt Bosse

om koncept- og designudvikling af HK’s spil om samarbejde – Samspillet.

”Først og fremmest er Jade et dygtigt, behageligt og sympatisk menneske at samarbejde med, og jeg synes der var en god balance imellem opgave, arbejde og økonomi!

Det var inspirerende, behageligt og sjovt at arbejde på og udvikle ’Samspillet’ med Jade. Og meget seriøst!  

Jeg er især glad for den ’eventyrlige verden’ (og klare realistiske verden) der blev skabt både koncept- og designmæssigt, og at idé, form og indhold så klart hang sammen! 

Den største brugbare forandring jeg har oplevet, at spillet har betydet for vores medlemmer er, at det at spille spillet, gav dem mulighed for at diskutere dilemmaer med kollegaerne og/eller ledelsen!

Desuden bliver man meget bedre til at forstå samarbejdsaftalen og udrydde misforståelser!

Det har været både inspirerende, sjovt og lærerigt at bede dig udvikle spillet til os. Samtidig med at der kom et fantastisk produkt ud af det!!

Og så kan man også stadig ’se sig selv’ og idéen/opgaven i den færdige løsning!!!”

 Kurt Bosse

 

Kurt var på daværende tidspunkt arbejdsmiljøsekretær i HK

 

Afsnitsstreg i Indholdstxt

Natalina Knudsen

om konceptudvikling og skabelsessparring af Natalinas udvikling af kanobog målrettet kvinder.

Hvad var din største udfordring før min indsats?

”Da jeg startede med bogen var den mest en samling noter, som jeg tænkte kunne hjælpe andre kvinder med at tage på kanotur. Men det var ikke specielt sjovt at skrive, og mine ambitioner var små.

Jade hjalp mig med at finde lyst og gnist i mit projekt – og skubbede lidt til mig, for at få bogen rigtigt ud i verden. Vi arbejdede også på retning, struktur i bogen og Jade fik mig til at tro på, at andre ville gide at læse om mine oplevelser og iagttagelser. Så blev det meget sjovere at skrive og strukturen hjalp mig til at blive mere systematisk.”

 

Og hvad skabte min indsats for dig, efterfølgende?

”Jeg fik det helt rigtige afsæt, et godt fundament i bogen, og et ordentligt skud motivation og gå på mod efter hvert eneste møde.”

 

Hvordan var oplevelsen ved at modtage min sparring? 

Inspirerende, brugbar og ind i mellem ret genial. Jade kan noget med ord, billeder og at opfinde. Samtidig er hun velforberedt til møderne og meget nærværende. Der er højt til loftet – i stedet for en kvinde, der kan lide at lave mad i naturen, bliver jeg til en vildmarksdronning og gourmetprofessor….”

 

Hvad har du opnået nu, som du ikke havde opnået, hvis ikke vi havde skabt idéer sammen?

”Jeg kunne let have brugt meget mere tid på bogen og worst case havde jeg klatret op af det forkerte bjerg og så skulle starte forfra af et andet…Det er vigtigt at vide tidligt i processen hvad det egentlig er, at man vil skabe. Jeg tror at bogen er blevet sjovere og lidt mere vild af at have Jade indover.”

 

Hvornår vil du anbefale, at andre bruger mig?

”Hvis man er gået i stå i gamle rutiner og måder at gøre tingene på, og har brug for et kreativt indspark.”

 

Natalina Knudsen

 

 Afsnitsstreg i Indholdstxt

Mogens Nies

om at deltage i et utraditionelt oplæg om kommunikation af identitet, virke og formål.

”Du skal klatre med op i træet.

Hvis du vil have det fulde udbytte og se dit liv og andre projekter fra nye sidevinkler. Ja så bliver du nødt til at klatre med Jade op i hendes inspirationstræ. Du skal vove dig med ud på de tynde grene. Her hænger hun ideer og inspirationer op som små vitaminrige og fristende frugter. De venter bare på at blive plukket og modnet. Og der kan nemt være frugter imellem som du slet ikke havde forestillet dig.

Vælger du Jade til udvikling og bevæger dig ind i hendes rum siger du ja til noget. Du skal være forberedt på noget anderledes, noget lateralt. Du skal være indstillet på at hun sender på en lidt anden kanal end du forventer. Det er ikke på et fremmed sprog men ordene og kommunikationen kan give spring i tankerækkerne og nye indsigter. Der åbnes muligheder og dialoger som kan bringe videre i det projekt du har gang i.

Har du ikke har gang i noget kan du blot tage imod de nye lag hun skubber ind i samtalen. Lag, du trygt kan træde ud på, og ind i samtalen – og mødes med Jade.

Det var sådan jeg selv første gang mødte Jade. Oppe i inspirationstræet. Ved et seminar om arbejdsmiljø hvor mennesker fra organisationerne var deltagere. En på alle måder meget konventionel forsamling, med forudsigelige tankemønstre. Det skubbede hun til.”

Mogens Nies

 

Mogens var på daværende tidspunkt Arbejdsmiljøchef i HK/Privat.

 

 Afsnitsstreg i Indholdstxt

Carsten Elert

 

“Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder Forbundet repræsenterer levnedsmiddelarbejderne i Danmark.

Det er vores opgave at sikre, at levnedsmiddelarbejderne er veluddannede og har et varieret og godt arbejde.

En tæt kontakt til vores medlemmer er vigtig og den rigtige formidling er altafgørende.

Den opgave har vi betroet Jade.

En stor opgave som kræver en sprælsk og anderledes tankegang.

Det tager tid at udvikle og det kræver mange snakke mellem Jade og os der skal bruge materialet. Snakke som vi også har sørget for at lægge i nogle inspirerende omgivelser.

Idéudvikling i Glyptotekets indendørs have giver en god dag. 

Samarbejdet mellem Jade og os har stået på i mange år og har ikke ’kun’ givet os mange gode materialer – det har også udviklet os.”

Carsten Elert

 

Carsten var på daværende tidspunkt arbejdsmiljøsekretær i fagforeningen NNF

 

 Afsnitsstreg i Indholdstxt

Susanne Kaufmann

om designarbejde af 7N’s identitet og kommunikations-materialer.

“Samarbejdet med Jade har været en inspirerende oplevelse. Jade har formået at afkode 7N Consulting’s værdier og forretning meget præcist og med dette udgangspunkt arbejdet for – ikke bare at skabe et grafisk koncept, men et koncept, der meget præcist kommunikerer forretningen 7N Consulting.

En af Jades styrker er især hendes bevidsthed om den visuelle identitets udtryk og betydning for en virksomhed.”

Susanne Kaufmann

 

Susanne var på daværende tidspunkt Informationschef i 7N Consulting A/S, nu aktiv i egne virksomhed.

 

 Afsnitsstreg i Indholdstxt

Camilla Bøgetoft Andresen

om udvikling af visuel identitet implementeret i brevlinie, vejledninger, website

“Jade har skabt BAR Kontors hjemmeside og vejledninger. Vores brugere roser det, og vi selv er også meget tilfredse med det.

Udtrykket er let, enkelt og med respekt for temaet Arbejdsmiljø.

Jade forstår i den grad at understøtte indholdet i materialerne med et lækkert layout, som inspirerer brugeren til at læse videre.

Der er tre forhold som jeg særligt vil fremhæve i samarbejdet med Jade. Hun er idérig, fleksibel og effektiv at arbejde sammen med.

Camille Bøgetoft Andresen

 

Camille Bøgetoft Andresen, Arbejdsmiljøkonsulent i BAR Kontor.

 

Afsnitsstreg i Indholdstxt

Mona Gregersen

om udvikling af visuelt udtryk og website identitet.

“Ingen tvivl om at Jade er meget dygtig og kreativ til at designe. Det jeg især vil fremhæve er Jades utrolige evne til at leve sig ind i min verden og få den ud på papir/grafisk. Det er en verden jeg selv havde meget svært ved at beskrive, men da jeg så Jades forslag til designet, blev jeg fuldstændig målløs. Intet kunne være ramt mere præcist, og netop derfor var vores samarbejde så effektivt. Alle deadlines blev overholdt og jeg følte mig hele tiden tryg ved samarbejdet med Jade. Jeg har siden fået meget stor ros for de hjemmesider som Jade har designet.”

Mona Gregersen

 

Mona arbejdede på daværende tidspunkt i egen virksomhed Mindgroup.

 

Afsnitsstreg i Indholdstxt

Henrik Juul

om vækstfacilitering, centrering og visualisering af hans forretningskoncepter.

“Jeg sidder jævnligt i ’Skabersparringsmøder’ (som hun selv kalder det) med Jade, bl.a. fordi hun faciliterer mig i realisering og vækst af min Conscious Leaders, og andre projekter.

Jade er et af de mest hele, autentiske og åndeligt lysende mennesker jeg kender.

Såvel i hendes visuelle arbejder som i rollen som coachende inspirator for mennesker og organisationer, har jeg oplevet, hvordan hendes evne til indlevelse og sansning af den subtile essens i kombination med en sprudlende kreativitet gør hende til en kraftfuld ’skaberkanal’. Det har ført til unikke resultater – til stor glæde og værdi for mange.

Hun har helt klart et naturligt talent for at hjælpe mennesker i kontakt med deres egen tilsidesatte ressourcer og åndelige potentiale.

Dertil skal lægges en gennemført ordentlighed og ansvarsfuld omhyggelighed, der præger alt, hun rører ved.”

Henrik Juul

 

Henrik Juul er skaber og ejer af bl.a. Conscious Leaders og Body Essence Instituttet.

Ultimativt tror jeg på, at

VI SKABER HINANDEN !

Når vi træder radikalt tydeligt frem og viser os autentisk for hinanden - udtrykker vores livsoplevelser og det vi optages af – så vækker vi hinanden. Det faktum, at andre mennesker findes og muliggør at vi kan fare af sted gennem livsoplevelsen hånd i hånd.

Det rører mig altså !

Zenario © 2004-2014

Hun laver..

Konceptudvikler, visuel strateg og grafisk designer, Jade Rolsted

Skabelses- og sparringssessioner på det du virkelig ønsker at realisere.

Eksklusiv konceptudvikling og design af din visuelle kraft, udtryk og kommunikationskoncepter.

Rådgivning, coaching, sparring og medskabelse i din kreative udviklingsproces.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Hør fra mig, når jeg engang imellem har særligt på hjerte!

..og hvis du har noget på hjerte

Kontakt mig meget gerne

jade@zenario.com + 45 2627 7797